lunes, 8 de diciembre de 2008

Música Electrònica

Armin Van Buuren millor Dj 2008

Armin van Buuren es va sentir fascinat per la música desde molt prompte, als catorce anys va comprar el seu primer sampler, va pendre el sintetitzador del seu pare i va començar a produïr música.
En aquella época Armin escoltava la música de Jean-Michel Jarre i Ben Liebrand. Armin va enviar una demo de una de les seves cançons a Ben Liebrand i com resultat Liebrand li va pendre afecte a la música de van Buuren. Al poc temps, Ben i Armin comensaren a produïr i mesclar junts.
La passió de Armin per crear mixes va crèixer i al poc temps començà a treballar com a DJ a una discoteca de Leiden anomenada Nexus. Al 1995 es va graduar a l’escola i es va inscriure a la universitat per estudiar dret. Al mateix temps va translladar tot el seu equip de la seva habitació a un estudi de producció. Fou allí on Van Buuren va produïr els èxits "Touch Me" i "Communication". Armin no es llimita a un sol estil musical i en consecuencia va dir: "un no pot ser esclau del seu propi estil”
Armin ha publicat baix un gran nombre de segells. El primer éxit de van Buuren va ser "Blue Fear", senzill que va llençar amb el segell Cyber Records. El seu segon èxit, també es va llençar baix el mateix segell, i aquesta cançó va arribar a ser prou popular a Eivissa l’estiu de 1999.
El segell d’Armin, denominat Armind, fou un projecte que va formar conjuntament amb United Recordings. La primera cançó que va produir fou "One". El segon single, "Touch Me", va ser comprat per el Ministry of Sound abans de que sortira al seu disc.
El darrer single que Armin va traure, "Free", el va publicar R&S Records i al poc tiemps va produir "4 Elements" amb Captivating Sounds, sub-división de Time Warner.
En aquella época van Buuren y DJ Tiësto es van unir per fer dos projectes: Major League, on van triomfar en la producció de "Wonder Where You Are?" i Alibi, projecte que va donar llum al single "Eternity". Major League es va unir a Blackhole Records (propietat de DJ Tiësto) i Alibi va passar a formar part de Armind. El següent projecte de van Buuren foe la colaboració amb Ferry Corsten que es va titular "Exhale" i es va llençar com una producció de System F amb el qual van aconseguir un disc d’or en poc mes d’un mes.
En el 2000 Armin va començar a produir cançons mesclant el progressive, el techno, el trance i el Electro House. L’álbum de van Buuren anomenat Basic Instinct va vendre mes de 10.000 copias. Al 2001, van Buuren va produir l’obra mestra "The Sound of Goodbye", pista que va arrivar a copar la primera posició en diversos llistats musicals. Van Buuren llençà l’álbum titulat In Motion el 6 d’agosto del 2001.
En juny del 2001 va estrenar el programa de radio anomenat “A State of Trance” a l’emisora holandesa ID&T. A State Of Trance es un programa de dues hores que es retransmiteix tots els dijous de cada setmana amb les principals novetats en música Trance i Progressive. A State Of Trance. Aquest, pot ser escoltat arreu del món a través del canal de Trance de Digitally Imported Radio, (radio per internet).
Al 2001, la revista DJ Magazine també va incloure a Armin a la llista de Top-100 DJs mundials; Armin va entrar a la posició número 27. Al 2002 van Buuren alcança la quinta posició al ranking mundial i al 2003, 2004 i 2005 es queda al tercer lloc. En 2006, Armin van Buuren pren la posició 2 del mon, apropant-se a Paul van Dyk que va ser 2 anys consecutius el número 1 del món (des de 2005 fins al 2006) segons la mateixa revista.
Finalment, el 25 d’octubre del 2007, per votació va ser escollit com el millor Dj del món segons la famosa publicació DJ Magazine.
Al 2008 va tornar a rebre el títol de forma consecutiva com a millor Dj del món segons la mateixa revista (Dj Magazine), per sobre de dj’s com Tiesto i Paul Van Dyk.
Armin ha presentat els seus treballs en més de 25 països i en tots ha sigut molt ben acollit. Armin també ha sigut "resident" de Godskitchen a Eivissa.

No hay comentarios:

La revista en format digital

Prem sobre la revista per veure-la en gran


Enllaços d'interes

  • Visites fins el moment


    Contador gratis