lunes, 8 de diciembre de 2008

Videojoc Pensar

El Professor Layton




El professor Layton ja ha fet la seua aparició al món europeu amb el títol de “El professor Layton y la villa misteriosa”. El joc ha estat desenvolupat per part de Level 5, companyia que ha produït títols com el Dragon Quest VIII.
La història es desenvolupa en un poblet un tant peculiar on nosaltres, que prendrem el paper del professor i d’un nen anomenat Luke, tindrem que esbrinar el misteri de la poma daurada (amagada i fruït d’una herència). La nostra investigació anirà avançant a través de la resolució de puzles que ens trobarem pels carres i objectes de la pantalla com per part del ciutadans de la vil•la. La xifra ronda els 130 i ens garanteixen hores de diversió. La dificultat va variant i ens faran en més d’una ocasió prendre’ns un temps per a poder resoldre’s. Per als més complicats podrem obtenir fins a 3 pistes en cada un d’ells a canvi de monedes que anirem trobant al llarg de la vil•la quan l’explorem.
Com hem comentat, els puzles són l’eix fonamental del joc, encara que la història l’acompanya donant-nos en més d’una ocasió sorpreses que ens faran interessar-nos més si cap. La nostra acció es basa a la pantalla tàctil on explorarem els carrers de la vil•la per tal de parlar amb els habitants i trobar-nos trencacaps amagats.
Un inconvenient que nosaltres hem trobat és la poca interacció del jugador a l’hora de poder triar algun diàleg amb els habitants o variar una mica la història, cosa que ens converteix en simples espectadors de la mateixa.
L’animació de les escenes de vídeo, que a pesar de no se abundants, estan molt ben cuidades. En el mode de joc ens desplaçarem per escenaris de 2D i quant parlem amb els habitants, l’expressió d’aquestos canviarà lleugerament segons els seu estat d’ànim. El so es pobre i tan sols disposem de dues cançons que ens faran baixar-li el volum (una per al mode de puzle i altre quan es desplacem per els carrers).
Recomanem aquest joc a tots aquells apassionats dels puzles i per a aquells que volen provar un joc diferent, enginyós i innovador. Hores de diversió que, donada la seua forma, podrem triar entre jugar una llarga estona o resoldre un parell de trencaclosques. A més, podrem tenir una descarrega setmanal de nous trencacaps que farà que no ens avorrim tant fàcilment.

No hay comentarios:

La revista en format digital

Prem sobre la revista per veure-la en gran


Enllaços d'interes

  • Visites fins el moment


    Contador gratis