lunes, 8 de diciembre de 2008

Informatica

Novetats informàtiques per Infocoste Cocentaina.

Que!? vos han capat ja els ports de l’emule? ¿No pots descarregar res i necessites la teva dosis de cine "eròtic"…? Pues xic, llig un poc que no fa mal…
Que hi ha al mòn de la informàtica que no conegues? Saps qué són els NoteBooks o mini portàtils, mes conegut al nostre vocabulari? Aquestos nous equips informàtics són molt atractius pel preu i el pes, ja que no arriben al kilogram i disposen de configuracions que no superen els 300 euros.
Hem de tenir en compte com són aquestes màquines, ja que no poden comparar-se amb un equip normal. El seu procesador funciona a 1,6 ghz, el necessari per poder veure alguna pel.lícula, internet o videoconferències, perque no hem d’oblidar que integren una webcam, com no!, per a missatgeria instantànea.
Caracteristiques.
La memoria R.A.M d’aquestos mini ordinadors es de 512MB o 1024MB, cosa que permet un bon funcionament dels programes. Si el que ens interessa és guardar les nostres fotos i música la nostra el•lecció variarà entre diferents equips ja que, hi han des de 4gb de disc dur fins 160gb. També, haurem de tenir en compte els diversos models com els Asus EEE, amb un teclat molt menut, HP 2133 o l’Acer One, amb un teclat de tamany estandar.
Sistemes operatius: Windows o Linux?
Un es el nostre sistema operatiu habitual i l’altre és la versió de franc. Si ets tradicional quedat amb el de sempre, pero si t’agrada provar coses noves passat a Linux. El seu sistema operatiu está adaptat a aquest tipus de productes i tenen una interfaç molt intuitiva i divertida. Gràcies a una versió mes lleugera del Linux, el rendiment de l’ordinador aumenta notablement. Recordem que la diferència econòmica entre una versió Linux i una de Windows no és important, encara que les versions amb el sistema de Microsoft tenen menys memòria i disc dur.
Per aixè, si necessites un portátil lleuger, amb autonomía i, sobretot, no tens molt de capital per invertir, el teu és un Notebook.

No hay comentarios:

La revista en format digital

Prem sobre la revista per veure-la en gran


Enllaços d'interes

  • Visites fins el moment


    Contador gratis