lunes, 8 de diciembre de 2008

Videojoc Acció

Gears of Wars 2

El nou Gears of wars encapçala les llistes de venda en molts països.
Després de l’èxit de la primera entrega i dos anys d’espera per fi ha arribat a les nostres mans el Gears of Wars 2.
Entre les característiques que ofereix aquest shooter d’ambientació molt particular (post-apocalíptica i gore) trobem els impactes visuals i una història amb força que ens enganxa des del primer moment.
Els gràfics que ens podem trobar estan cuidats al detall tant el dels personatges com els dels escenaris. Cal comentar que en aquesta entrega els escenaris a l’exterior han augmentat, encara que molta part de l’acció continua donant-se en espais tancats. La música i els efectes de so també tenen un punt a favor en aquesta entrega, ja que podem distingir enemics d’altres sense haver-los vist.
La forma de jugar continua com a la primera entrega, en tercera persona i avançant per un camí ja predissenyat, elegint, en alguna ocasió, una bifurcació del mateix. La major part del temps estarem rere una paret, porta o mur que ens done protecció, ja que depenent del nivell de dificultat que elegim, si no estem a cobert no durarem ni dos segons amb vida.
Les armes de les que disposarem, quasi totes conegudes de la primera entrega, així com la munició no serà un problema en el joc, exceptuant el mode “locura” en el que podem tenir alguna mancança. Podrem dur fins a quatre tipus diferents d’armes i intercanviar-les per les que deixen els nostres enemics si ho volem, encara que el “Lancer” (fusell d’assalt que duu acoplat una serra) que ens donen des del començament es una oferta temptadora amb la que podrem executar duels en cas de trobar dos d’elles que xoquen simultàniament.
Ens enfrontarem als coneguts “infames”, boomers, drones, entre altres Locoust i de tant en tant a Reavers, Corpsers, Bloodhounds i Brumaks. La seua inteligència té un millor nivell al mode “locura”, on no solen exposar-se amb facilitat, utilitzen millor les granades o tracten de flanquejar-te.
La campanya principal es divideix en cinc actes i arribar al final ens pot costar entre 8-9 hores (un mica més de temps al mode “locura”) cosa que per aquells que estan posats a jugar a aquest tipus de jocs els pareixerà curt. A pesar d’aixó la part del mode multijugador ens pot compensar aquest “pero” al joc, ja que a més de la campanya cooperativa per a dos jugadors trobem camps d’entrenament, Horda i multijugador competitiu. D’aquestos tres comentar que la Horda, mode molt divertit i difícil, per a cinc jugadors com a màxim, en el que s’enfrontaran fins a 50 onejades de Locoust amb l’objectiu de sobreviure. La pressió anirà creixent a mesura que ens vagen superant els enemics en nombre i les nostres municions escassegen.
Per a nosaltres una bona proposta per a pasar els nadals.

No hay comentarios:

La revista en format digital

Prem sobre la revista per veure-la en gran


Enllaços d'interes

  • Visites fins el moment


    Contador gratis