lunes, 8 de diciembre de 2008

En persona

Ron Legendario amb la Cultura:

Fa poc mes d’un any, aquesta marca de ron número 1 a Andalusia i poc vista a les nostres terres, va aparèixer amb molta força al panorama musical alcoià.
Quan el recolzament a la música pareixia mes be una quimera, un total desconegut per nosaltres com era aquet ron va apostar fort per promocionar-se amb la música quan altres marques o fan mitjançant cartells o radio.
Des del primer moment van creure en el concurs novel com és el “karrask rock” que organitza el Pub Hobby i el van recolzar durant tot l’esdeveniment, posteriorment amb tota la programació de la sala Bud Space.

Ací tenim a Gabi, màxim responsable de la distribució d’aquet ron.

P: En primer lloc m’agradaria que hem contares com va sorgir el contacte entre ron Legendario i vostè:

R: Tot va començar quan un client ens va demanar Ron Legendario, aquesta persona ens va comentar que era una marca important però que de moment encara no hi havia ningú que s’encarregarà de la distribució a la zona. Així que, per mitja d’un magatzem d’Alacant ens varem posar en contacte amb l’empresa que estava a Córdoba. Des del primer moment Ron Legendario va mostrar molt d’interès i ens va contar que estaven apunt de construir una delegació a València i que volien entrar amb força amb la zona.


P: Com es possible que fa poc més d’un any fora un total desconegut i actualment tots els locals de nit el treballen tant be?

R: En primer lloc hi ha que remarcar que de part dels locals van posar moltes facilitats tant per la bona relació comercial amb ells i sobretot per la seva relació qualitat preu, tant per el carta oro que es el més econòmic, com per el Legendario elixir com a qualitat superior.
També hem de tenir en compte que des de la casa immediatament, a banda de recolzar esdeveniments culturals, no van escatimar en festes per als locals i material de decoració.


P: A banda d’activitats musicals tenen previst formar part d’algun altre projecte cultural?

R: Doncs en primer lloc estem molt orgullosos de recolzar una causa com es en aquest cas la gala benèfica en la que anem a col•laborar al Bud Space. Pensem que és molt important que es realitzen aquest tipus d’esdeveniment socials per ajudar a persones que realment necessiten que, per part de tota la societat, obtinguen ajudes per superar les seves dificultats diàries. Per la nostra part volem donar les gràcies al gerent d’aquesta sala per donar-nos l’oportunitat de col•laborar i demostrar que “Ron Legendario” és una marca solidària i no sols amb la música o altra mena d’activitats, sinó que també o som amb tots aquells que ho necessiten.
A banda i no menys important, estem negociant per col•laborar en la primera campus party que va a realitzar-se a Alcoi sobre juliol d’aquet proper any. Aquest projecte ens ha interessat pel fet de que es una activitat cultural molt important en la qual es pretén difondre el mon de la informàtica a qualsevol tipus d’usuari i no sols a nivell professional.

En un moment molt difícil per al sector de les discoteques degut a la crisi aquest ron Legendario recolza les iniciatives culturals que proposen per tal de poder-les realitzar. Moltes gracies a tot el mon que forma part d’aquesta gran empresa i sobretot per formar part de la cultura alcoiana.

No hay comentarios:

La revista en format digital

Prem sobre la revista per veure-la en gran


Enllaços d'interes

  • Visites fins el moment


    Contador gratis