lunes, 8 de diciembre de 2008

Videojoc D'esport

Midnight Club: Los Angeles.



Una nova aventura per als amants de les curses de cotxes ens apareix de la mà de Rockstar. Ubicats a los Àngeles de Nova York i amb una fantàstica recreació tant de l’escenari com de la densitat del trafic, creurem que ens trobem allà mateix.
Al mode història la nostra feina es guanyar reputació a través de curses il•legals que ens trobarem al llarg de la ciutat. El compliment d’aquestes, a més de progressar en la nostra missió, ens permetrà desbloquejar nous cotxes (fins a un total de 40) , ja que en aquest títol tant l’automòbil com la nostra forma de conducció seran en més d’una ocasió determinants per a poder guanyar una cursa.
Modalitats de curses.
Trobarem diversos tipus de curses. Per una part la cursa ordenada, la més abundant al joc, que consistirà en arribar a un punt de la ciutat on correrem amb altres 3 cotxes més. Les curses desordenades consistiran en arribar el primer a punts dispersos a la ciutat, on nosaltres haurem de triar l’ordre que ens resulte més convenient. Les curses de circuit que ens apareixeran son del mateix estil que les ordenades, però que tindran unes voltes a donar, facilitant-nos el coneixement del circuit per tal d’elaborar una estratègia per aconseguir el primer lloc a la meta. A més de les curses amb altres cotxes, també podrem córrer contrarellotge on el millor temps sols depèn de nosaltres mateixa.
Mes entrada la història podrem entrar en tornejos i missions d’entrega on deurem entregar el nostre cotxe en un lloc de la ciutat sense que aquest tinga desperfectes. També trobarem missions de revenja on farem favors al nostre taller donant-los una lliçó als clients morosos.
Partides multijugador.
El multijugador d’aquest joc és divertit i senzill. Tenim els modes clàssics de curses de cotxes però amb l’avantatge de tenir la ciutat oberta per a nosaltres i de poder prendre les dreceres que creiem oportunes, a més de lliurar una lluita per esquivar els objectes col•locats per l’escenari. El nombre màxim de jugadors d’aquest mode és de 16, així que la diversió esta assegurada.

No hay comentarios:

La revista en format digital

Prem sobre la revista per veure-la en gran


Enllaços d'interes

  • Visites fins el moment


    Contador gratis